Welkom lezers! Met veel plezier en trots brengen wij de derde uitgave van de Amigoe op School uit in het schooljaar 2018/2019. Deze nieuwe versie van de AoS is speciaal voor jou samengesteld en we wensen je veel leesplezier.

Fotograaf: Hubert de Cuba

Geschreven door:
Tiziana La Torre
Coördinator Amigoe op School

Op het moment dat wij met de nieuwste editie begonnen werd het duidelijk dat de leerlingen steeds meer interesse hebben in het schrijven en dat de leerlingenredactie nog steeds groeit. De meeste leerlingen hebben het druk gehad met de proefwerken en toetsen van de laatste weken, maar hebben gelukkig van een week vakantie genoten om te kunnen rusten en bijkomen. Ondanks de proefwerken en vakantie heeft de leerlingenredactie van de AoS weer leuke en interessante artikelen aangeleverd voor een uitstekende editie.

In deze editie
Lees meer over het nieuwe minor programma van IPA en blijf op de hoogte van de laatste updates in het Arubaanse onderwijs, ontdek verschillende boeken voor de examens en lees meer over de start van het Academisch jaar van de Universiteit van Aruba. De column van meneer Kuijpers staat dit keer ook in de AoS en interessante stukken over onze lederschildpaden, de Aruba Art Fair en de Jeugd Olympische Spelen in Argentinië. 

De Amigoe op School wordt in samenwerking met verschillende studenten van verschillende middelbare scholen op Aruba gemaakt en wordt als actueel lesmateriaal bij verschillende lessen gebruikt. De Amigoe is erg trots op de groep leerlingschrijvers en we zijn erg blij dat we dit platform en de tools kunnen bieden zodat studenten hun kennis kunnen vergroten terwijl ze uitgroeien tot onafhankelijke jongvolwassenen. De redactie van de Amigoe op School kan ingezonden artikelen redactioneel bewerken, inkorten of besluiten niet te plaatsen. Artikelen mogen maximaal 600 woorden bevatten, ze moeten voorzien zijn van naam en klas en school (worden in principe gepubliceerd) en adres en telefoonnummer (niet voor publicatie, maar ter verificatie). We accepteren alleen digitaal gestuurde stukken. Ons e-mailadres is tlatorre@amigoe.com

Leave a Reply