In het kader van het 60-jarig bestaan, viert Colegio San Antonio dit jubileum groots. Op donderdag 24 januari was juffrouw Hernandez van geschiedenis aan de beurt om het podium op te gaan om haar school te vertegenwoordigen in de Mrs. Carnaval verkiezing.

Door:
Lindsey Willems, Valentina Morales, Daylène Kock en Jaily-Ann Werleman
Klas 2, Colegio San Antonio

Waarom een docent beslist mee te doen aan een koninginnenverkiezing? Een jaar terug stelde zij haar leerlingen een weddenschap voor, als er 2000 likes gehaald zou worden in 24 uur, zou zij meedoen. De rest is geschiedenis. Juffrouw Hernandez wordt nu overal op straat herkend, daar moet ze aan wennen. Vooral de manier waarop ze haar achternaam presenteerde werd heel leuk gevonden door het publiek: juffrouw Heeeeeeeernandez!

Juffrouw Hernandez won onder meer de prijs voor Best Speech die voor haar is geschreven door schooldirecteur meneer Lee. Haar show werd uitgekozen tot Best Show van de avond. Zij is vooral blij met deze prijs omdat haar dansgroep uit eigen leerlingen bestond. Verder werd ze uitgekozen tot Mrs. Setar en werd ze eerste. Clarissa Arrindel van Empire werd die avond uitgekozen tot Mrs. Carnaval 2019.

Groepsfoto: David Kock, klas 3

Foto’s show: Patrick Jansen, oud-leerling CSA