Tijdens een persconferentie gisteren, lanceerde Martijn Trading samen met het merk Libresse een nieuwe campagne voor een lokale Brand Ambassador. De campagne zet vier sporters in het zonnetje en geeft iedereen de gelegenheid om een favoriete ‘Ambassador’ te kiezen.

Libresse is een merk dat wereldwijd bekend staat vanwege het maken van producten waarbij dames zich veilig, comfortabel en beschermd voelen tijdens hun menstruatieperiode. Daarnaast is Libresse een merk dat er naar streeft producten te maken die de hoogste veiligheid bieden waardoor dames deze kunnen vertrouwen. Omdat Libresse niet alleen bekend is vanwege damesproducten maar er ook voor staat een actieve levensstijl te stimuleren, koos het merk ervoor lokale sporters in het zonnetje te zetten.

In samenwerking met 297Sports, en na vele uren beraadslaging werden vier lokale en zeer actieve dames die ook ‘role models’ zijn, voor de Libresse Brand Ambassador Campagne gekozen. De dames die aan de Libresse Brand Ambassador van Aruba gaan deelnemen zijn, Amadee Nicolaas – hardlopen en triatlon, Kayla Arends – volleyball en beach volleyball, Nathaly Geerman – crossfit en weightlifting, Milvienne Henriquez – softbal en voetbal.

De winnaar wordt op basis van een online stemmingssysteem gekozen en daarbij wordt iedereen uitgenodigd om via de Facebookpagina van Martijn Trading op een favoriete Brand Ambassador te stemmen. Martijn Trading heeft de poster van de campagne samen met een link op de Facebookpagina geplaatst. Op het moment dat een stemmer op de link klikt, wordt hij/zij naar een nieuwe website doorgestuurd. Op deze website kunnen stemmers alle vier de profielen en video’s van de dames zien, hun favoriete sporter kiezen en stemmen. De stemmer moet een emailadres invullen en mag slechts een keer met dit emailadres stemmen.

Met deze campagne biedt Libresse de Arubaanse bevolking de gelegenheid om een winnaar voor hun Brand Ambassador Campagne te kiezen. De winnaar van de campagne zal behalve de titel van brand Ambassador, ook een klein bedrag ontvangen om in sport te investeren en mag een heel jaar van gratis Libresse-producten profiteren.