Hou jij van teksten schrijven? Gedichten, korte verhalen, columns of andere soorten teksten? En zou je het leuk vinden om meer mensen jouw schrijfsels te laten lezen? De Amigoe op School geeft je nu de kans!

Als redactielid kun je je journalistieke vaardigheden tonen door mee te draaien met de Amigoe op School leerlingenredactie van Colegio Arubano. De redactie bedenkt onderwerpen en jij gaat er dan als journalist op uit om daar een artikel over te schrijven.

Maar je mag ook als eenmalige schrijver meedoen. Klim in je pen of kruip achter je toetsenbord en schrijf iets moois, grappigs, ontroerends, informatiefs, spannends, geks, persoonlijks, overtuigends of wat dan ook voor in de schoolkrant. Je artikel mag maximaal 500 woorden bevatten en moet in het Nederlands geschreven zijn. De redactie leest mee dus als je bang bent voor typ- of spelfouten dan haalt een van de redacteuren die er voor je uit.

Als je niet zelf wilt schrijven, maar wel een goed onderwerp hebt voor een artikel in de Amigoe op School dan hoort de redactie dat ook heel graag! In dat geval gaat een van de redactieleden daar een mooi stukje over schrijven.

Dus: wil je graag meedoen als redacteur of heb je een goed idee? Mail dan naar wt.ne@colegioarubano.aw.

Leave a Reply