Veertien leerlingen ontvingen op 30 september hun Certificaat Nederlands als Vreemde Taal (CNaVT) uit handen van de heer Bant, docent Nederlands, en de heer Davelaar, conrector V6. In mei 2018 hebben deze leerlingen, die toen nog in vwo5 zaten, het examen voor CNaVT afgelegd bij Colegio Arubano. Zij deden dit op het niveau STRT Educatief startbekwaam/ B2. Colegio Arubano is sinds april 2017 een erkend CNaVT-instituut. Met genoegen deelt Colegio Arubano nu mee dat een tweede lichting leerlingen met glans geslaagd is voor het examen. Daar is Colegio Arubano uiteraard heel trots op!

Geschreven door:
Dominique van Kan
V5, Colegio Arubano

Dit certificaat is een bewijs dat de leerlingen voldoen aan het niveau van Nederlands dat vereist is om een opleiding te volgen aan een Nederlandse of Vlaamse hogeschool of universiteit waarbij de instructietaal het Nederlands is.

Van links naar rechts bovenste rij: de heer Davelaar, Maria Camila Alzate, Nigel de Cuba, Alexandra van der Meer, Graciela Herrera, Steff van den Berg, Isabella Raghunath, Daniella Wassenaar. Van links naar rechts onderste rij: Dominiqe van Kan, Tyra Tasemita, Ambar de Ruijter, Michelle van Vliet.

Leave a Reply